Tuesday, February 18, 2014

Chris Boardman: "Helmets not even in top 10 of things that keep cycling safe"

British Cycling policy advisor Chris Boardman says it’s time for the cycling community to put the debate about mandatory cycle helmets to bed and get across the message that helmet use is one of the least important cycling safety measures.

Source: Road.cc

9 comments:

Unknown said...

in Gebze Kocaeli quality lift home from home Our ??company offers transportation services are on sale you take advantage of our discount days.
Gebze barış mahallesi evden eve nakliyat
Gebze eskihisar mahallesi evden eve nakliyat
Gebze istasyon mahallesi evden eve nakliyat
Gebze sultan orhan mahallesi evden eve nakliyat
Gebze mimar sinan mahallesi evden eve nakliyat
Gebze yavuz selim mahallesi evden eve nakliyat
Güzelyalı evden eve nakliyat
Gebze evden eve nakliye
Gebze evden eve nakliye
Gebze evden eve nakliyat
Darıca evden eve nakliye
Darıca evden eve nakliyat
Darıca evden eve
Şok halı yikama
Esenyalı halı yikama
Güzelyalı yalı halı yikama
thank you very much for

Unknown said...

Superb information. It is appriciating effort to convey us an excellent information. Continue this work to lead us timely.Thank you!

Helmets

Unknown said...

if your looking for the Cheap Hotels in Delhi and Budget Hotel in Delhi then hotel shree ram deluxe is the best choice for you it is the Budget Accomodation in Delhi we are the Budget Hotels not only delhi but best Hotels in Delhi NCR, Hotel near New Delhi Railway Station

Unknown said...

if your planning for the check all the india tour packages such as Kashmir Tour Packages,India Tour Packages, Rajasthan Tour Packages, Kerala Tour Packages then india tourism packages is the best option to you

Unknown said...

Budget Accomodation in Delhi

Hotels in Delhi NCR


Hotel near New Delhi Railway Station

Best Hotels in Delhi

Economy Hotel in Delhi


Hotels in Paharganj


Cheap Hotels in Delhi

Budget Hotel in Delhi

Hotels in New Delhi

Budget Hotels

Unknown said...

I read your blog. Such a great information. If anyone wants to enjoy in Sikkim then come with us and get Tour package to Sikkim in unique and lowest price. - See more at: Golden Triangle Tour Packages - Golden Triangle India

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Tapash said...

i read this interesting story. I really like this thanks for sharing this. If anyone wants to Hotel Budget hotel in agra then visit this.

şehirlerarası nakliyat said...

Yıllardır hizmet veren firmamız Kocaeli Gebze bölgesinde müşterilerine sıradışı özelliklerde bir taşıma işlemi sunmakta ve beğeni toplamaktadır. İleri derecede güvenlikli eşya taşıma işlemimiz ile sorunsuz bir nakliye yapmaktayız. Baloncuklu naylon ile eşyaları sarıyor, konusunda uzman mobilyacılar ile dolaplarınızı söküp takıyoruz. Gece gündüz yollarda eşyalarınızı zamanında teslimat yapmak için çalışıyor, kamyonlarımız ile sürekli yol alıyoruz. Kapalı kasa olan bu araçların içleri eşya taşıma işlemleri için özel olarak dizayn edilmiştir. Sizlerin bize emanet ettiğiniz malzemeleriniz için özellikle titiz davranıyor, her daim iyi işler çıkarıyoruz. Şehirler arası taşımalarda parsiyel olarak verdiğimiz fiyatlarla ile sizlere uygun bir taşıma imkanı sunuyoruz. Uygun ve kaliteli taşıma işlemleriniz için bizleri arayabilirsiniz.
kurtköy evden eve nakliyat
şekerpınar evden eve nakliyat
içmeler evden eve nakliyat
aydınlı evden eve nakliyat
Orhanlı evden eve nakliyat
Şifa evden eve nakliyat
güzelyalı evden eve nakliyat
esenyalı evden eve nakliyat
çayırova evden eve nakliyat
mutlukent evden eve nakliyat

Established in December 2006